sâmbătă, iulie 24, 2021

6 posturi de inspector la ADI Deșeuri

De citit!

6 posturi de inspector la ADI Deșeuri

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Gestionarea Integrată a Deşeurilor Municipale în judeţul Bistriţa-Năsăud, cu sediul în Bistriţa, str. Crinilor, nr. 8, organizează concurs pentru ocuparea funcţiilor contractuale de execuţie de inspector în cadrul Compartimentului de Control al Asociaţiei – 6 posturi.

Proba scrisă se va desfăşura în data de 06.08.2021, ora 10:00 la sediul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, din municipiul Bistriţa, Piaţa Petru-Rareş, nr. 1. şi va consta în rezolvarea unor teste – grilă.

Interviul se va desfăsura în data de 12.08.2021 la sediul Asociaţiei din str. Crinilor, nr. 8 mezanin. Ora susţinerii interviului se afişează odată cu rezultatele de la proba scrisă a concursului.

Relaţii suplimentare se pot obţine de la Compartimentul Financiar-Contabil-Resurse Umane (persoană de contact: doamna Otilia Baciu) din cadrul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru gestionarea integrată a deşeurilor municipale în judeţul Bistriţa-Năsăud, str. Crinilor, nr. 8, mezanin, telefon/fax 0363 730189, mobil 0741/063.873, e-mail: office@adideseuribn.ro

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:01:46

Tragedie la Lunca Ilvei

Un copil în vârstă de numai 1 an din Lunca Ilvei a suferit arsuri de gradul II pe aproximativ 30% din suprafața corporală.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: