joi, septembrie 30, 2021

Prietenii lui Bachus s-au urcat la volan

De citit!

Prietenii lui Bachus s-au urcat la volan

Și în acest sfârșit de săptămână, polițiștii din cadrul structurilor rutiere au continuat acțiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum și pentru conștientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun, prin nerespectarea regulilor de circulație.

O atenție deosebită a fost acordată depistării celor care conduc sub influența alcoolului sau a unor substanțe psihoactive.

Astfel, în municipiul Bistrița, polițiștii de la Rutieră, împreună cu cei de la Ordine Publică cu atribuții pe această linie, au oprit pentru control peste 100 de autoturisme și au legitimat 112 persoane. Totodată, au fost efectuate aproape 70 de testări cu aparatul etilotest. Ca urmare a abaterilor constatate azi-noapte, în intervalul orar 00.00-04.00,  au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 4500 de lei. Totodată, a fost reținut un permis pentru conducere cu alcoolemie și retras un certificat de înmatriculare.

Oamenii legii recomandă tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație, să adopte un comportament preventiv și să nu se urce la volan dacă au consumat băuturi alcoolice.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:07:09

Alfabetul tactil al culorilor

Alfabetul Scripor, sau alfabetul tactil al culorilor este o șansă în plus pentru nevăzători. Un concept bazat pe extensia alfabetului Braille, este special conceput pentru a veni în întâmpinarea nevoilor persoanelor cu dizabilități vizuale oferindu-le egalitate de șanse.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: