vineri, iulie 30, 2021

Jandarmii din Bistrița-Năsăud, mereu la datorie

De citit!

Jandarmii din Bistrița-Năsăud, mereu la datorie


În prima jumătate a acestui an jandarmii au executat pe raza județului Bistrița-Năsăud 5.286 misiuni. Dintre acestea ponderea cea mai mare o reprezintă misiunile de menținere a ordinii publice cu 4.295 de misiuni executate (în context Covid-19, în sistem integrat), alte 316 fiind misiuni de asigurare a ordinii publice, respectiv 155 de restabilire a ordinii publice.
Numai în context Covid-19 au fost executate în primele 6 luni ale acestui an 2.070 misiuni, în timp ce în sistem integrat – în cooperare cu Poliția au fost executate 2.225 de misiuni.
Totodată, în perioada menționată au mai fost executate 455 misiuni de menținere pe traseele montane din aria de competență în sprijinul turiștilor, în cooperare cu alte instituții, misiuni de protecție a transporturilor de vaccinuri sau activități de punere în aplicare a mandatelor de aducere, în urma cărora au fost aplicate 1.600 amenzi contravenționale în valoare totală de 921.570 lei și 4.021 avertismente scrise.
În perioada menționată au fost constatate în flagrant, atât independent cât și în cooperare cu Poliția, 162 fapte de natură penală.
În ceea ce privește intervenția în sprijinul populației, jandarmii au fost solicitați să intervină prin intermediul Numărului Unic pentru Apeluri de Urgență 112 și în zone unde a fost semnalată prezența urșilor în județul nostru, ocazie cu care jandarmii s-au deplasat la locurile indicate, fiind acordat sprijin pentru îndepărtarea acestora în mediul natural.
În perioada analizată, acțiunile cu caracter preventiv pentru responsabilizarea populației cu privire la respectarea măsurilor de protecție sanitară, în zonele aglomerate, piețe, parcuri, în mijloace de transport în comun și în alte zone de interes operativ, au reprezentat o prioritate.
Reamintim tuturor cetăţenilor faptul că pot solicita sprijinul jandarmilor prin apelarea Numărului Unic pentru Apeluri de Urgență 112 sau pot sesiza cel mai apropiat echipaj de Jandarmerie, atunci când situaţia o impune.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Patriarhul Daniel-al doilea mesaj istoric! se înscrie astăzi, definitiv, în linia marilor ierarhi ai românilor! Vrednic este!

A trecut mai puțin de un an - Sf. Dimitrie, 27 oct. 2020 - de când Prefericitul Daniel a dat mesajul care a zguduit clasa politică și a ridicat inimile românilor: ”Dumnezeu nu se lasă batjocorit”! Răspunsul la amenințările cu restricții noi din partea guvernanților.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: