marți, iulie 27, 2021

City Health a ,,murit”, trăiască iReport!

De citit!

City Health a ,,murit”, trăiască iReport!

Aplicația City Health folosită de sute și mii de bistrițeni pentru a-și transmite nemulțumirile nu mai funcționează de săptămâna trecută după ce Primăria Bistrița a decis renunțarea la serviciile aplicației.

Marți, 6 iulie prin intermediul paginii  de facebook Primăria Bistrița a comunicat că în locul aplicației folosită până acum municipalitatea va folosi o alta,  iReport Bistrița, care face parte din pachetul serviciilor informatice achiziționate odată cu noul portal web și nu generează costuri suplimentare. Noua aplicație permite cam același tip de servicii, adică  transmiterea direct de pe telefon sau tabletă a sesizărilor referitoare la drumuri și spații verzi, iluminat public, ordine publică, salubritate, mobilier urban vandalizate, vehicule abandonate.

Municipalitatea le recomandă bistrițenilor să-și descarce pe telefoane prin intermediul  Magazinului Google  Play – Android sau App Store – Apple. Doritorii se pot înscrie cu adresa de mail pe portal, li se generează o parola, pe care o înlocuiesc ulterior.

Municipalitatea recomandă ca sesizările pe fie făcute, daca e cazul , inclusiv cu fotografii și chiar localizare GPS.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Atenție! Urmează caniculă

Urmează vreme caniculară în toată țara. Vezi prognoza de la INMH pentru luna August. pe Transilvania.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: