marți, iulie 27, 2021

Au furat motorină din locomotivele CFR

De citit!

Au furat motorină din locomotivele CFR

Conform jurnaliștilor de la Dejeanul.ro, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj au efectuat ieri nu mai puțin de 14 percheziții domiciliare, la persoane bănuite de sustragere de combustibil din locomotivele CFR.

Cu toții erau angajați ai companiei feroviare, iar in urma acțiunii au fost descoperite tone de litri de motorina. Mascații au descins în județele Bistrița-Năsăud și Cluj, inclusiv în localitatea Nima, lângă Dej.

Surse din anchetă spun ca angajații CFR Călători furau combustibilul din locomotive si il puneau inclusiv in saci de plastic, pentru ca bidoanele ar fi ocupat spatiu. Mai apoi, abandonau combustibilul intre statii, de unde era recuperat de alti colegi de serviciu, complici cu acestia.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 3,5 tone de combustibil, 200 de litri de ulei de motor, 850 de recipiente utilizate la transport, dar și instalații despre care există suspiciunea că ar fi fost folosite la săvârșirea activității infracționale. Toate faptele s-au petrecut in primele 6 luni ale acestui an. Au fost puse în executare 7 mandate de aducere, conform sursei citate.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Atenție! Urmează caniculă

Urmează vreme caniculară în toată țara. Vezi prognoza de la INMH pentru luna August. pe Transilvania.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: