luni, iulie 26, 2021

Sorin-Chifor Costin

De citit!

Sorin-Chifor Costin

Sorin este președintele Asociației Județene Sportive ,,Sportul Pentru Toți”, afiliată la Federația Română ,,Sportul Pentru Toți”. Asociația are un rol de organizare și control al sportului neinstituționalizat. Cu alte cuvinte, este mecanismul prin care o persoană care dorește să deruleze o afacere în domeniul spotiv, se poate certifica ca instructor sportiv.

Prin activitatea pe care o depune în cadrul acestei asociații, Sorin are un impact asupra comunității locale, prin aceea că a pregătit de-a lungul timpului persoanele care au dorit să deschidă săli de sport, fitness sau aerobic în Bistrița. Sunt multe persoane care trecând prin mâna lui Sorin, au obținut rezultate remarcabile și care sunt deja cunoscute publicului bistrițean. Două dintre ele au și fost invitate la emisiunile anterioare, având și ele un impact semnificativ asupra comunității. Este vorba de Loredana Lăpuște instructor de cheerleading și Ianosi Levente antrenor de fitness și biker de trial.

În această emisiune, poți afla de la Sorin cum poți deveni instructor sportiv certificat, de ce este nevoie de o asemenea certificare, care este rolul asociației și multe alte informații utile.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:01:46

Tragedie la Lunca Ilvei

Un copil în vârstă de numai 1 an din Lunca Ilvei a suferit arsuri de gradul II pe aproximativ 30% din suprafața corporală.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: