sâmbătă, iulie 24, 2021

Companie românească de inginerie listată la bursă

De citit!

Companie românească de inginerie listată la bursă

Simtel Team, compania românească de tehnologie și inginerie fondată de trei absolvenți de Electronică și Telecomunicații în 2010, face primul pas pe piața de capital prin listarea pe piața AeRO a Bursei de Valori București.

Simtel Team, este o companie românească de tehnologie și inginerie înființată acum 11 ani de trei absolvenți de Electronică și Telecomunicații, a debutat astăzi, 1 iulie, pe piața AeRO a Bursei de Valori București (BVB). Fondată de Iulian Nedea, Sergiu Bazarciuic și Radu Vilău, compania a devenit în peste un deceniu de activitate lider în România în construcția de centrale electrice fotovoltaice. Simtel Team activează în trei domenii de business: energie regenerabilă, telecomunicații, și automatizare industrială, iar pentru fiecare dintre aceste linii de afaceri livrează proiecte atât în ​​România, cât și în străinătate. Acțiunile Simtel Team se tranzacționează pe piața AeRO a Bursei de Valori București sub simbolul bursier SMTL.

Listarea Simtel Team la bursă este un moment important nu doar pentru companie, ci și pentru noi, Bursa de Valori București. Povestea Simtel Team este una de succes, o companie antreprenorială fondată de trei absolvenți ai unei facultăți de profil și complexă prin serviciile oferite și domeniile de activitate pe care le aduce sub aceeași umbrelă: energie regenerabilă, automatizări și telecomunicații. Este a 12-a companie care se listează la bursă de la începutul anului, cu o capitalizare cumulată de 300 milioane de euro. Astăzi, încă o dată, Bursa de Valori București demonstrează că este locul potrivit pentru antreprenorii români și pentru susținerea afacerilor lor”, a spus Radu Hanga, Președintele Bursei de Valori București.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:01:46

Tragedie la Lunca Ilvei

Un copil în vârstă de numai 1 an din Lunca Ilvei a suferit arsuri de gradul II pe aproximativ 30% din suprafața corporală.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: