vineri, iulie 23, 2021

Colaborare între Poliția Română și Facebook

De citit!

Colaborare între Poliția Română și Facebook

Poliția Română colaborează cu Facebook într-un program care are ca scop mediatizarea cazurilor în cadrul Mecanismului „Alertă Răpire Copil”.

Facebook sprijină poliția română, în cadrul mecanismului „Alertă răpire copil”. Acesta este un mecanism național de alertă publică, care se declanșează în situații de răpire a unui copil ori în situații în care vorbim de un copil dispărut, a cărui viață poate fi în pericol.

,,România este cea de a 24 a țară din lume care se alătură programului Facebook „ alertă AMBER”. Suntem foarte încântați să colaborăm cu Poliția Română în această foarte importantă inițiativă. Când dispare un copil conteaqză fiecare minut și acest sistem nou va transmite informația corectă la persoanele care trebuie la momentul oportun. Sperăm că această colaborare va reuni mai repede copiii răpiți cu familiile lor.” spune Emily Vacher, managerul departamentului Trust & Security al Facebook.

Mecanismului „Alertă Răpire Copil” este similar sistemului „Amber Alert” din Statele Unite ale Americii. Mediatizarea alertelor prin intermediul Facebook necesită transmiterea acestora într-un format specific către platforma social-media. Totodată, pe lângă informațiile specifice transmise către Facebook, mesajul de activare va fi însoțit de un link URL către comunicatul de presă al Poliției Române, despre cazul care a dus la declanșarea mecanismului, comunicat publicat pe pagina www.politiaromana.ro sau pe pagina oficială de Facebook a instituției. Astfel, utilizatorii Facebook pot accesa, prin intermediul link-ului, mai multe informații legate de cazul mediatizat.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:01:46

Tragedie la Lunca Ilvei

Un copil în vârstă de numai 1 an din Lunca Ilvei a suferit arsuri de gradul II pe aproximativ 30% din suprafața corporală.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: