duminică, iulie 25, 2021

Florin Condurățeanu refuză să ne mai ….PUPE PE SUFLET!

De citit!

Florin Condurățeanu refuză să ne mai ….PUPE PE SUFLET!

Şi-a trăit viaţa foarte plin, foarte intens, foarte dens, foarte generos. Şi sigur că este un moment de grea tristeţe acesta al despărţirii, dar e şi un moment al bucuriei pentru că am putut să întâlnim un astfel de om.

Jurnalistul Florin Condurăţeanu a murit, luni, în urma unui stop cardio-respirator, la vârsta de 71 de ani, anunță Agerpres.

„L-am sunat pe Răzvan (fiul ziaristului – n.r.) şi mi-a confirmat că i-a murit în braţe. De la muncă i s-a făcut rău, venea de la muncă sau tocmai venise de la muncă. (…) Cred că suntem şocaţi toţi şi va fi greu să ne revenim. (…). Eu pot să spun ce a fost pentru mine Florin Condurăţeanu: un fel de patriarh al jurnaliştilor. (…) Să îl păstrăm în memoria noastră aşa cum a fost, un mare jurnalist, un mare om”, a declarat fostul ministru al Educaţiei Ecaterina Andronescu, la România Tv.

Florin Condurăţeanu a lucrat atât în presa scrisă, cât şi în televiziune, având peste 40 de ani de carieră jurnalistică.
Era editorialist la Jurnalul și a publicat ultimul articol chiar luni dimineaţă, scrie ziarul Libertatea. De asemenea, el colabora cu mai multe televiziuni.

Condurățeanu a devenit cunoscut după perioada petrecută alături de Dan Diaconescu la OTV.

Potrivit ȘtirileProTv, el a intrat în presă încă dinainte de 1989, iar de-a lungul timpului a lucrat la Flacăra, Curierul Național, Jurnalul Național, OTV, Tele7ABC, Antena 2, Etno, Antena 1, Antena Stars sau România TV.

A realizat mai multe talk show-uri TV, iar în ultimii ani s-a dedicat în special emisiunilor din domeniul medical.

Fiecare dintre noi, probabil, avem experienţele intime despre care nu o să vorbim niciodată, pentru că mâna aia de ajutor pe care ne-a întins-o era în legătură cu bucăţi din vieţile noastre. Când bucăţi din vieţile noastre erau în pericol, el era acolo. Şi de aceea spun că bucuria de a ne fi întâlnit, acolo, la graniţă cu tristețea uriaşă de a-l pierde.

Sursa: Jurnalul Național

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:01:46

Tragedie la Lunca Ilvei

Un copil în vârstă de numai 1 an din Lunca Ilvei a suferit arsuri de gradul II pe aproximativ 30% din suprafața corporală.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: