vineri, iulie 23, 2021

Aproape 5.000 de poliţişti asigură măsurile de ordine la examenele de Evaluare Naţională – marţi şi Bacalaureat – sesiunea iunie-iulie 2021.

De citit!

Aproape 5.000 de poliţişti asigură măsurile de ordine la examenele de Evaluare Naţională – marţi şi Bacalaureat – sesiunea iunie-iulie 2021.

,,La data de 22 iunie, la nivel naţional, a început prima probă a Evaluării Naţionale. Astfel, peste 4.950 de poliţişti acţionează pentru ca examenul susţinut de absolvenţii clasei a VIII-a să aibă loc în condiţii de siguranţă. Din totalul efectivelor care asigură măsurile de ordine în zona unităţilor de învăţământ, 3.700 de poliţişti sunt de la structurile de ordine publică, 960 sunt poliţişti de la rutieră, restul fiind de la alte structuri ale Poliţiei Române”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis, marţi, AGERPRES.

Măsuri de siguranţă suplimentare sunt luate şi pentru desfăşurarea în siguranţă a Examenului Naţional de Bacalaureat. Astfel, peste 4.950 de poliţişti (de la ordine publică, poliţişti rutieri şi din cadrul altor structuri de poliţie) vor acţiona, zilnic, pe durata examenului de Bacalaureat, sesiunea iunie – iulie 2021.

Poliţiştii, alături de jandarmi şi poliţişti locali, vor acţiona pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi fluidizarea traficului rutier în zona unităţilor de învăţământ, astfel încât examenele să se desfăşoare în condiţii de normalitate.

Detalii aflați pe site-ul Agerpres

SourceAgerpres
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:01:46

Tragedie la Lunca Ilvei

Un copil în vârstă de numai 1 an din Lunca Ilvei a suferit arsuri de gradul II pe aproximativ 30% din suprafața corporală.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: