vineri, iulie 23, 2021

Dacă ne referim la finanțarea europeană, Becleanul este un oraș- campion

De citit!

Dacă ne referim la finanțarea europeană, Becleanul este un oraș- campion

În exercițiul financiar 2014 – 2020, Primăria orașului Beclean a reușit să obțină finanțare europeană pentru un număr de 10 proiecte, valoarea totală a fondurilor provenite de la Uniunea Europeană pentru dezvoltarea acestui oraș fiind de circa 132 milioane de lei (mai bine de 26 de milioane de euro).

Potrivit directorului general al Agenției de Dezvoltare Regională Nord – Vest, Marcel Boloș, cele 10 proiecte din exercițiul financiar 2014-2020 au fost finanțate din fonduri europene în cadrul Programului Operațional Regional (POR) și au vizat domenii precum infrastructura de sănătate, educație, social, mobilitate urbană și eficiență energetică. Valoarea totală a celor 10 proiecte a fost de 162 de milioane lei, din care 132 de milioane lei au reprezentat fonduri europene.

După aceste investiții, orașul Beclean are ”cea mai modernă și dotată grădiniță din România și o stațiune de milioane de care se bucură atât turiștii, cât și locuitorii orașului Beclean”, spune Marcel Boloș.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:01:46

Tragedie la Lunca Ilvei

Un copil în vârstă de numai 1 an din Lunca Ilvei a suferit arsuri de gradul II pe aproximativ 30% din suprafața corporală.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: