miercuri, noiembrie 10, 2021

Cosmetice naturale produse în Bistrița

De citit!

Cosmetice naturale produse în Bistrița

O modalitate prin care puteți ajuta mediul înconjurător, fără prea mare efort, este să cumpărați produse locale, inclusiv produsele cosmetice. De ce? Ne explică directorul executiv al Agenției pentru Protecția Mediului Bistrița-Năsăud, Sever Roman.

Vorbim despre produse de înfrumusețare (majoritatea organice) create de artizani și de antreprenori din Bistrița-Năsăud.

,,Am avizat de curând o societate din Bistrița, de pe Valea Jelnei, cu activitate de fabricare a produselor cosmetice naturale, fabricate din elemente organice, din proveniență vegetală. Practic, întreaga activitate se desfășoară pe o suprafață de 345 de metri pătrați și se folosesc drept materii prime emulgenți, solvenți, agenți de parfumare, dar și conservanți. Practic, sunt produse cosmetice, de origine vegetală 100%”, a declarat pentru AS TV Sever Roman, director executiv A.P.M. Bistrița-Năsăud

Iată 5 motive pentru care să folosești cosmetice pe bază de plante:

Nu dau iritații

Nu conțin chimicale

Nu au parabeni

Conțin nutrienți

Produsele de make-up pe baza de ingrediente naturale ofera și protecție împotriva razelor de soare, care sunt responsabile de îmbătrânirea prematură a tenului.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:02:55

Concurs pentru funcțiile de directori de școli

Concursul pentru directori este în plină desfășurare. Dintre cei 135 de candidați, 97 au promovat proba scrisă. În curând vor fi evaluați în cadrul un interviu de 60 de minute, de o comisie formată dintr-un inspector școlar, doi profesori din școala și un reprezentant al consiliului local.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: