Home business Cosmetice naturale produse în Bistrița

Cosmetice naturale produse în Bistrița

0
59

O modalitate prin care puteți ajuta mediul înconjurător, fără prea mare efort, este să cumpărați produse locale, inclusiv produsele cosmetice. De ce? Ne explică directorul executiv al Agenției pentru Protecția Mediului Bistrița-Năsăud, Sever Roman.

Vorbim despre produse de înfrumusețare (majoritatea organice) create de artizani și de antreprenori din Bistrița-Năsăud.

,,Am avizat de curând o societate din Bistrița, de pe Valea Jelnei, cu activitate de fabricare a produselor cosmetice naturale, fabricate din elemente organice, din proveniență vegetală. Practic, întreaga activitate se desfășoară pe o suprafață de 345 de metri pătrați și se folosesc drept materii prime emulgenți, solvenți, agenți de parfumare, dar și conservanți. Practic, sunt produse cosmetice, de origine vegetală 100%”, a declarat pentru AS TV Sever Roman, director executiv A.P.M. Bistrița-Năsăud

Iată 5 motive pentru care să folosești cosmetice pe bază de plante:

Nu dau iritații

Nu conțin chimicale

Nu au parabeni

Conțin nutrienți

Produsele de make-up pe baza de ingrediente naturale ofera și protecție împotriva razelor de soare, care sunt responsabile de îmbătrânirea prematură a tenului.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

%d blogeri au apreciat: