miercuri, septembrie 29, 2021

Noi facilități pentru turiștii care aleg Băile Figa

De citit!

Noi facilități pentru turiștii care aleg Băile Figa

S-a deschis un nou sezon estival la Băile Figa. Conform edilului Nicolae Moldovan, turiștii care aleg complexul balnear din apropierea orașului Beclean au la dispoziție facilități diverse de petrecere a timpului liber.

,,Toate facilitățile din parcul balnear sunt puse la dispoziția turiștilor. Datorită timpului nu tocmai favorabil avem o piscină – cea mai mare din complex – încălzită la 30 de grade. Sigur, avem pregătite și toate celelalte facilități – apele sărate, nămolul, râul leneș, toboganele – toate sunt funcționale. Cel mai mare tobogan este și el pe circuitul apei încălzite. Mai mult decât atât, de la 1 iulie va fi activ și transportul public în comun cu autobuze electrice, care va aduce foarte ușor turiștii la Băile Figa, atât locuitori ai orașului Beclean, cât și turiști veniți din alte zone. În plus, avem finalizate pistele de biciclete în tot orașul. Dintr-un total de 15 km avem finalizați 10 km, ceea ce este iarăși o facilitate. De asemenea, avem în achiziție și propriile biciclete și este posibil ca în acest sezon să punem la dispoziție și posibilitatea închirierii unei biciclete”, a punctat Nicolae Moldovan, primarul orașului Beclean.

Potrivit primarului, în complex sunt asigurate toate măsurile impuse în context pandemic și este posibil ca aici să funcționeze și un punct de vaccinare împotriva COVID-19.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:23:28

PARA-Karate la WUKF 2021

La Campionatul Mondial de Karate WUKF, secțiunea PARA, Romania s-a prezentat cu un lot de 18 sportivi PARA, proveniti din centrele de pregatire din Deva, Resita, Arad, Cluj-Napoca si Târgu Mures. Lotul sportivilor PARA a acoperit toate categoriile, mai putin grupa destinata sportivilor in scaune rulante.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: