duminică, august 1, 2021

Evenimentul Zilei: Propunerea de revocare a lui Renate Weber, aprobată. Ședința s-a lăsat cu scandal

De citit!

Evenimentul Zilei: Propunerea de revocare a lui Renate Weber, aprobată. Ședința s-a lăsat cu scandal

Propunerea va fi înaintată spre dezbatere și vot final Plenului reunit. Aici s-a ajuns în urma solicitării PNL, USR PLUS şi UDMR. „Eu acum ce fac? Mă duc acasă? Lăsați-mă să mă gândesc dacă voi contesta“, a declarat Renate Weber jurnaliştilor care au aşteptat-o după ce a ieşit din şedinţa în care i s-a comunicat că a fost revocată. Când a vrut să ia cuvântul, ei i-a fost tăiat microfonul, gest care a iritat-o la maximum pe Renate Weber.

S-a considerat că Renate Weber a acţionat cu depăşirea competenţelor legale, având drept consecinţă nerespectarea legii de organizare şi funcţionare a instituţiei şi a Constituţiei. În solicitarea de revocare semnată de PNL, USR PLUS şi UDMR s-a mai reclamat că Avocatul Poporului nu a transmis Parlamentului şi Guvernului raportul special şi recomandările privind problemele de sistem constatate în cazul crimelor de la Caracal.

Sursa: evz.ro

Foto: G4media

Sourceevz.ro
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Patriarhul Daniel-al doilea mesaj istoric! se înscrie astăzi, definitiv, în linia marilor ierarhi ai românilor! Vrednic este!

A trecut mai puțin de un an - Sf. Dimitrie, 27 oct. 2020 - de când Prefericitul Daniel a dat mesajul care a zguduit clasa politică și a ridicat inimile românilor: ”Dumnezeu nu se lasă batjocorit”! Răspunsul la amenințările cu restricții noi din partea guvernanților.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: