joi, septembrie 30, 2021

Roxana Lăpuște

De citit!

Roxana Lăpuște

Roxana Lăpuște a fost invitata emisiunii ,,Omul de lângă tine” din 14 iunie 2021. Este absolventă a Facultății de Educație Fizică și Sport, extensia Bistrița a UBB.

Povestea Roxanei începe încă din clasa a X-a când a știut deja cu siguranță că ceea ce o ghideaza în viață este Cheerleading-ul. De atunci, tot ceea ce a realizat s-a învârtit în jurul acestui sport, atât de puțin cunoscut pe meleagurile bistrițene.

Astăzi Roxana Lăpuște are o sală de sport în Bistrița – Yolo Studio, unde are diverse programe pentru copii dar și pentru familie. De asemenea, s-a încăpățânat să ducă sportul și la copiii care nu pot veni în oraș. Așa că are programe de sport în Șieu, Lechința și Năsăud.

Prin ceea ce face, dar mai ales pe energia pe care o pune în joc, Roxana ne inspiră și aduce un impact asupra comunității.

Te invit să urmărești emisiunea, ca să o cunoști mai bine pe Roxana și realizările ei.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:07:09

Alfabetul tactil al culorilor

Alfabetul Scripor, sau alfabetul tactil al culorilor este o șansă în plus pentru nevăzători. Un concept bazat pe extensia alfabetului Braille, este special conceput pentru a veni în întâmpinarea nevoilor persoanelor cu dizabilități vizuale oferindu-le egalitate de șanse.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: