luni, august 2, 2021

Majoritatea țării rămâne sub scenariul verde

De citit!

Majoritatea țării rămâne sub scenariul verde

Toate judeţele şi municipiul Bucureşti rămân în scenariul verde din punct de vedere al infectărilor cu noul coronavirus, cea mai mare incidenţă la mia de locuitori fiind în judeţele Prahova – 0,23 şi în Alba – 0,21, a informat, luni, Grupul de Comunicare Strategică.

În Capitală, rata de infectare a rămas la fel ca în ziua precedentă – 0,14 cazuri la mia de locuitori.

Cea mai mică rată de incidenţă din ţară, 0,02 cazuri la mia de locuitori, se înregistrează, ca şi în ziua precedentă, în judeţul Gorj.

Conform GCS, în ultimele 24 de ore, cele mai multe cazuri s-au înregistrat în Bucureşti – 16 şi judeţele Prahova – 8, Mureş – 7, Cluj – 7 şi Ialomiţa – 6.

În 12 judeţe nu a fost raportat niciun caz nou de infectare – Alba, Bihor, Caraş-Severin, Călăraşi, Covasna, Gorj, Hunedoara, Neamţ, Mehedinţi, Sibiu, Suceava, Vaslui.

Detalii aflați pe site-ul agerpres.ro

SourceAgerpres
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Patriarhul Daniel-al doilea mesaj istoric! se înscrie astăzi, definitiv, în linia marilor ierarhi ai românilor! Vrednic este!

A trecut mai puțin de un an - Sf. Dimitrie, 27 oct. 2020 - de când Prefericitul Daniel a dat mesajul care a zguduit clasa politică și a ridicat inimile românilor: ”Dumnezeu nu se lasă batjocorit”! Răspunsul la amenințările cu restricții noi din partea guvernanților.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: