joi, septembrie 30, 2021

Cum se descarcă adeverința de vaccinare

De citit!

Cum se descarcă adeverința de vaccinare

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor de Vaccinare (CNCAV) împotriva Covid-19 a prezentat paşii care trebuie urmați pentru descărcarea adeverinţei de vaccinare.

Astfel, potrivit CNCAV, adeverința poate fi descărcată în 6 pași:

  1. Accesează site-ul: adulti.renv.ro;
  2. Apasăbutonul roșu pentru obținerea adeverinței;
  3. Bifeazăcele două căsuțe privind prelucrarea datelor cu caracter personal;
  4. Introduceți CNP-ul/ Pașaportul-codul unic RENV și numărul de telefon;
  5. Introduceți codul de validare primit pe telefon;
  6. Descărcați adeverința electronică de vaccinare.

Așadar, pentru a vă putea descărca Adeverința de vaccinare, trebuie să accesati link-ul: https://adulti.renv.ro/users/login

Apăsați butonul roșu din partea stângă, jos: “Obtineți adeverința electronică de vaccinare. Se va deschide „NOTĂ DE INFORMARE privind prelucrarea datelor cu caracter personal”, pe care va fi necesar să o parcurgeți în întregime.

La finalul acestei Note de informare, dacă sunteți de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal și doriți să treceți mai departe la descărcarea adeverinței, trebuie să bifați cele 2 căsuțe din partea stângă:

  • Am citit prezenta notă de informare (BIFAȚI).
  • Îmi exprim consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal și solicit eliberarea adeverinței de vaccinare în format electronic, declarând pe propria răspundere că datele furnizate de mine sunt reale și corecte. (BIFAȚI).

Apoi, în partea din dreapta, jos, vă rugăm să bifați căsuța scrisă în cadran roșu: ”Accept termenii”.

CNCAV atrage atenția că nu sunt necesare parola, username sau alte informații de autentificare!

Descărcarea Adeverinței electronice de vaccinare se face pe baza:
• CNP-ului persoanei vaccinate / pașaport + cod unic RENV (CNP virtual generat automat)
• numărului de telefon pe care s-a facut programarea sau care s-a folosit pentru introducere direct în RENV.

După ce ați urmat pașii de mai sus, aceste date se introduc în partea centrală a ecranului, în căsuțele specificate: introduceți CNP și introduceți telefonul asociat.

CNCAV subliniază că trebuie să existe concordanță între datele introduse la programare/RENV și datele pe care le introduceți pentru descărcarea adeverinței.

Pot aparea ERORI în următoarele cazuri:
• programarea s-a făcut de către angajator și acesta nu a folosit numărul de telefon al persoanei programate la vaccinare, ci al instituției respective;
• persoana s-a programat singură pe platformă și nu a introdus corect numărul de telefon sau a introdus alt număr de telefon decât cel pe care-l introduce acum la descărcărea adeverinței;
• informațiile au fost introduse direct în RENV de către registrator la nivelul centrului de vaccinare și aceste date au fost greșit introduse.

Descărcarea Adeverinței electronice de vaccinare nu poate fi făcută dacă vreuna dintre cifre a fost greșită la introducerea celor două șiruri de numere (CNP, respectiv – număr de telefon).

Informațiile din platforma de programare se pot verifica/corecta doar de către persoanele autorizate; în cel mai scurt timp se va încerca preluarea acestor date în RENV.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:07:09

Alfabetul tactil al culorilor

Alfabetul Scripor, sau alfabetul tactil al culorilor este o șansă în plus pentru nevăzători. Un concept bazat pe extensia alfabetului Braille, este special conceput pentru a veni în întâmpinarea nevoilor persoanelor cu dizabilități vizuale oferindu-le egalitate de șanse.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: