vineri, august 20, 2021

Liber(al) să candideze!

De citit!

Liber(al) să candideze!

Liderul liberalilor din municipiul Bistrița, Sorin Hangan, va intra în cursa pentru un nou mandat de președinte al organizației PNL Bistrița.

Printr-un mesaj postat pe o rețea de socializare, Sorin Hangan a precizat că, deși a traversat un mandat greu, în care a muncit mult, este dispus să continue.

,,Am traversat un mandat greu în care am muncit foarte mult la modul onest. Eu nu sunt un președinte care să îi trimit pe unii și pe alții să facă ceva. Întotdeauna am făcut eu primul, am fost pe principiul: priviți la mine, vă arăt mișcarea. Am muncit, am reușit să adun o echipă frumoasă de oameni onești, determinați, iar eu îmi doresc să continuăm să obținem performanțe și în politică. În primul rând, îmi doresc să demonstrăm că ceea ce am promis se poate face. Sigur, pe de altă parte, că e o competiție politică, își doresc și alți colegi. Indiferent de rezultatul votului de sâmbătă, eu am mulțumirea sufletească pentru că sunt președintele PNL Bistrița care a obținut cele mai bune performanțe electorale. Pe de altă parte, să fii președinte e o responsabilitate mare. Dacă mi-aș pune familia înaintea colegilor și a concetățenilor, nu aș mai candida”, a scris Sorin Hangan pe Facebook.

Alegerile în interiorul organizației municipale a Partidului Național Liberal vor avea loc sâmbătă, 12 iunie.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:02:25

Atelier de incluziune socială, sau cum privim persoanele cu dizabilități

În cadrul evenimentului Povestea Vinului care se desfășoară în acest sfârșit de săptămână în zona Turnul Dogarilor, are loc și un atelier de incluziune socială. Inițiatorii își propun să transmită un semnal cu referire la greutățile de care se lovesc zilnic persoanele cu handicap.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: