miercuri, noiembrie 10, 2021

Dreamworks ne surprinde din nou în animația ” Spirit neîmblânzit”

De citit!

Dreamworks ne surprinde din nou în animația ” Spirit neîmblânzit”

Versiunea românească a animației ,,Spirit neîmblânzit” va rula în cinematografe din 2 iulie 2021, în companiaAlinei Chinie și Dalmei Kovacs.

Noua peliculă produsă de DreamWorks Animation este redată în limba română apelând la originalitate și fervoare în compania interpretelor de muzică pop –  Alina Chinie, cunoscută ca membră a trupei „Redblonde” ce o dublează pe Lucky Prescott, eroina filmului nostru și deținătoarea cheii inimii lui Spirit, calul pur sânge care ne-a fascinat încă din primul film- Spirit-Armăsarul Vestului Sălbatic dar și a Dalmei Kovacs, cunoscută pentru cooptarea în grupului de umor Divertis dar și pentru emisiunile la care a luat parte și ne-a delectat cu vocea sa specială, ce o va dubla pe Milagro Navarro, mama lui Lucky ce deși a murit când fata avea doar 3 ani i-a ghidat pașii în viață așa cum o fac tot ce-i ce nu mai sunt printre noi, dar respiră și trec odată cu noi prin viață.

Alina Chinie o dublează pe Lucky Prescott în Spirit neîmblânzit


Filmul ne deprinde un rol cathartic/ eliberator de-a dreptul extraordinar, ce ne mobilizează spre remontare interioară, dezvoltarea maximală a propriului nostru potențial, cât și pentru acceptarea/ recunoașterea originilor și a familiei pentru adevărata împăcare cu sine și pentru a trăi liberi și neconstrânși într-o aventură prin acest loc minunat numit Pământ, asemeni vântului ce trepidează nebun de frenezie prin coamele tinere ale unor cai sălbatici care se îndreaptă în galopul lor frenetic spre libertate și pace.

 Dalma Kovacs o va dubla pe Milagro Navarro, mama lui Lucky în Spirit neîmblânzit.

De ce? Pentru că în fiecare zi când ne deschidem ochii și inimele suntem mai aproape de simțirea si trăirea momentului cu intensitate maximă, de împăcarea și respectul față de propria ființă.
Dreamworks Animation este cel mai mare studio de producţie independent de filme de animaţie. A fost înfiinţat în  anul 1994 odată cu Dreamworks SKG de Steven Spielberg, Jeffrey Katzenberg şi David Geffen, însă în 2004 s-a separat de compania mamă pentru a funcţiona ca un studio autonom, dedicat exclusiv realizării de pelicule de animaţie.
În cei peste 20 de ani de existenţă a produs 28 de lungmentraje, printre care ‘Prințul Egiptului’, ‘Shrek’, ‘Evadare din Coteț’, ‘Madagascar’, ‘Cum să-ți dresezi dragonul’ , ‘Cinci eroi de legendă’ ‘Trolii’ sau ‘Kung Fu Panda’, care au strâns peste 11 miliarde de dolari încasări la nivel mondial. În 2002, producţia Shrek, a celor de la Dreamworks, a obţinut primul Oscar pentru un lungmetraj de animaţie din istorie şi în 2006 al doilea premiu de profil cu ‘Wallace și Gromit’.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:02:55

Concurs pentru funcțiile de directori de școli

Concursul pentru directori este în plină desfășurare. Dintre cei 135 de candidați, 97 au promovat proba scrisă. În curând vor fi evaluați în cadrul un interviu de 60 de minute, de o comisie formată dintr-un inspector școlar, doi profesori din școala și un reprezentant al consiliului local.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: