sâmbătă, iunie 19, 2021

Sâmbătă, 12 iunie, Noaptea Muzeelor

De citit!

Sâmbătă, 12 iunie, Noaptea Muzeelor

Sâmbătă, 12 iunie, Noaptea Muzeelor colecționează pentru public sute de evenimente unice, derulate în aproximativ 190 de spații culturale din 73 localități din toată România.

Cu un program extins chiar și până dimineața, muzeele de stat și private, galeriile de artă și toate celelalte entități culturale participante definesc Noaptea Muzeelor 2021 ca pe un eveniment al inovației culturale și al curiozității, accesibil tuturor categoriilor de public.

Pe 12 iunie, marile orașe au pregătit zeci de de intervenții muzeale și artistice cu care publicul poate interacționa, de la expoziții și tururi ghidate, până la concerte, spectacole, lecturi, proiecții, festivaluri, expuneri de realitate virtuală și instalații de artă. Acestora li se adaugă evenimente multiple organizate de instituții de cultură din orășelele, comunele și satele României, precum cele din Bran, Brad, Călugăreni de Mureș, Ciucea, Colți, Comana, Feldioara, Mircești, Potlogi, Ruginoasa, Rupea, Ștefănești de Botoșani, Tămășeni, Todirești etc.

Ampla desfășurare de anul acesta – offline sau online – este disponibilă pentru consultare pe portalul Noaptea Muzeelor – https://noapteamuzeelor.org/, precum și pe canalele media ale instituțiilor implicate.

Organizatori: Rețeaua Națională a Muzeelor din RomâniaNoaptea Muzeelor

Mai multe informații găsiți alăturat, pe pagina noapteamuzeelor.org sau pe Facebook – https://www.facebook.com/noapteamuzeelor

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:02:15

Promo Grecia

https://www.youtube.com/watch?v=2MkulH6EwR8 Seria de evenimente este organizată de Federația de Folclor din Serbia. Înscrieri și detalii la adresele: redactie@bcmedia.ro sau igf.president@yahoo.com

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: