vineri, august 20, 2021

Președintele senatului Anca Dragu în vizită la Bistrița

De citit!

Președintele senatului Anca Dragu în vizită la Bistrița

Anca Dragu, președintele Senatului a efectuat o vizită de lucru în municipiul Bistrița. Ziua a debutat cu o vizita la centrul de vaccinare de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență și a participat la ceremonia de depunere de coroane la Monumentul Eroilor din Piața Petru Rareș. Vizita s-a încheiat cu o conferință de presă, ținută în Sala Mare a Prefecturii.

De la Ora 18.30 puteți urmări interviul cu Anca Dragu pe AS-TV în cadrul emisiunii Firu-n patru, cu Violeta Păștean.

Anca Dragu a transmis că vaccinarea populației este o prioritate pentru România, aspect întărit prin vizitarea Centrului de vaccinare de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență.

După conferința de presă a urmat o întâlnire cu aleșii locali USR-PLUS având ca temă de discuție dezvoltarea comunităților locale. Au participat Sergiu-Horia Hossu – șeful cancelariei primului ministru și Lorant Zoltan Sas – deputat de Bistrita.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:02:25

Atelier de incluziune socială, sau cum privim persoanele cu dizabilități

În cadrul evenimentului Povestea Vinului care se desfășoară în acest sfârșit de săptămână în zona Turnul Dogarilor, are loc și un atelier de incluziune socială. Inițiatorii își propun să transmită un semnal cu referire la greutățile de care se lovesc zilnic persoanele cu handicap.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: