vineri, noiembrie 12, 2021

Președintele senatului Anca Dragu în vizită la Bistrița

De citit!

Președintele senatului Anca Dragu în vizită la Bistrița

Anca Dragu, președintele Senatului a efectuat o vizită de lucru în municipiul Bistrița. Ziua a debutat cu o vizita la centrul de vaccinare de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență și a participat la ceremonia de depunere de coroane la Monumentul Eroilor din Piața Petru Rareș. Vizita s-a încheiat cu o conferință de presă, ținută în Sala Mare a Prefecturii.

De la Ora 18.30 puteți urmări interviul cu Anca Dragu pe AS-TV în cadrul emisiunii Firu-n patru, cu Violeta Păștean.

Anca Dragu a transmis că vaccinarea populației este o prioritate pentru România, aspect întărit prin vizitarea Centrului de vaccinare de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență.

După conferința de presă a urmat o întâlnire cu aleșii locali USR-PLUS având ca temă de discuție dezvoltarea comunităților locale. Au participat Sergiu-Horia Hossu – șeful cancelariei primului ministru și Lorant Zoltan Sas – deputat de Bistrita.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:00:52

ACS Transilvania Bistrița a pierdut în deplasare

ACS Transilvania Bistrița a pierdut în deplasare, primul meci din play off-ul ligii elitelor, cu Poli Timișoara. Etapa a doua va avea loc tot în orașul de pe Bega. Bistrițenii se vor afla față în față cu bănățenii de la Ripensia.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: