joi, august 19, 2021

Când timpul nu mai are răbdare cu oamenii. Rămas bun, Mea!

De citit!

Când timpul nu mai are răbdare cu oamenii. Rămas bun, Mea!

Mihaela Schreiner, sociolog în cadrul  Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, Mea, cum o îi spuneau cei apropiați, a murit în mod fulgerător la vârsta de 42 de ani.

Profesionist adevărat,  Mea a fost răpusă de o boală gravă, care a evoluat dramatic  în ultimele luni. Sociolog de profesie, Mihaela, fiica  celebrului cântăreț de muzică populară Petre Petruse, era comisar de poliție la Compartimentul de Analiză şi Prevenirea Criminalităţii din cadrul IPJ BN. Era un om și un profesionist extrem de apreciat în comunitate, fiind implicată în mai multe campanii de prevenție .Drum lin înspre stele, Mea și odihnă veșnică! Nu o să spun Dumnezeu să te ierte, pentru că nu prea are ce ierta în cazul tău! Am însă speranța că ai plecat într-o lume mai bună!

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:49:37

Ana Adam

Ana Adam este fotograf profesionist, specializată pe fotografia de familie și portret. Ana prin pregătirea și experiența pe care o are, reușește să surprindă portrete de familie care surprind. Sute de familii din Bistrița-Năsăud, au pe perete, un portret de familie surprins și editat de Ana Adam.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: