miercuri, noiembrie 10, 2021

Bața: Tânăr cu mandat european de arestare reținut de oamenii legii din Bistrița-Năsăud

De citit!

Bața: Tânăr cu mandat european de arestare reținut de oamenii legii din Bistrița-Năsăud

Un tânăr care era căutat de autoritățile din Austria a fost depistat de polițiștii din Bistrița-Năsăud. Pe numele acestuia există un mandat european de arestare, fiind bănuit ca ar face parte dintr-o grupare specializată în furturi.

,,La data de 9 iunie, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș au depistat și identificat un tânăr de 24 de ani, din Bața, față de care autoritățile austriece au emis un mandat european de arestare. Tânărul este bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt în cadrul unei asociații infracționale sau grup criminal organizat, conform Codul penal austriac”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, care a dispus măsura reținerii pentru o durată de 24 de ore. Tânărul urmează să fie prezentat Curții de Apel Cluj cu propunere de arestare preventivă în vederea predării către autoritățile austriece.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:02:55

Concurs pentru funcțiile de directori de școli

Concursul pentru directori este în plină desfășurare. Dintre cei 135 de candidați, 97 au promovat proba scrisă. În curând vor fi evaluați în cadrul un interviu de 60 de minute, de o comisie formată dintr-un inspector școlar, doi profesori din școala și un reprezentant al consiliului local.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: