vineri, noiembrie 12, 2021

Prețul la apă și canal va fi de 8,32 lei pe mc

De citit!

Prețul la apă și canal va fi de 8,32 lei pe mc

Începând cu data de 1 iulie 2021, se va modifica prețul pentru apa potabilă produsă, transportată și distribuită și tariful pentru serviciile de canalizare și epurare, valabile pentru întreaga arie de operare. Prețul final, apă și canalizare va fi de 8,62 lei.

Noile prețuri și tarife practicate de Aquabis S.A.începând cu data de 1 iulie 2021, la nivelul întregii zone de operare, sunt următoarele: pentru apa potabilă produsă, transportată și distribuită, prețul este de 4,48 lei/mc (exclusiv tva), iar pentru canalizare – epurare, prețul este de 3,43 lei/mc (exclusiv tva). Prețul cu tva (9%) este 4,88 lei/mc pentru apă şi 3,74 lei/mc pentru canalizare. Prețul final, apă și canalizare va fi de 8,62 lei.

Aplicarea noilor prețuri și tarife se realizează în baza deciziei nr.75/27.05.2021 a autorității naționale de reglementare pentru serviciile comunitare de utilități publice.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:00:52

ACS Transilvania Bistrița a pierdut în deplasare

ACS Transilvania Bistrița a pierdut în deplasare, primul meci din play off-ul ligii elitelor, cu Poli Timișoara. Etapa a doua va avea loc tot în orașul de pe Bega. Bistrițenii se vor afla față în față cu bănățenii de la Ripensia.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: