marți, iunie 22, 2021

Bistrițenii preferă campaniile drive-thru

De citit!

Bistrițenii preferă campaniile drive-thru

Bistrițenii continuă să aibă apetit pentru vaccinare în campaniile drive-thru. Spre exemplu, sâmbătă și duminică au fost imunizați peste 650 de oameni .

Potrivit unei informări a Instituției Prefectului 432 de persoane au fost vaccinate sâmbătă cu Pfizer, la Selgros, majoritatea cu a doua doza, după campania de acum 2 săptămâni, în timp ce 58 de persoane și-au făcut prima doză. În schimb duminică s-au vaccinat cu vaccinul cu doză unică, Johnson&Johnson 245 de locuitori .

Campaniile din zona rurală au ajuns sâmbătă la Rodna (155 de persoane vaccinate Johnson&Johnson și la Sieu Odorhei, unde s- a folosit atât  Pfizer cât și Johnson&Johnson (73 de persoane. )

Duminică caravana vaccinării a ajuns la  Uriu, unde a imunizat  71 persoane vaccinate atât cu Pfizer cât și la Johnson&Johnson dar și la Spermezeu  unde au fost imunizate 42 persoane.

Pe de altă parte, Bistrița rămâne localitatea cu cel mai mare procent al persoanelor vaccinate din județ cu 28 % din totalul populației sale, urmată de Beclean (23,45%)Năsăud  cu 20,98% si Beclean. Prima comuna în topul vaccinărilor este Branistea cu 18,25  % . În Sieu Odorhei, comună în care a fost caravana de vaccinare rata este 13%, iar  in URiu de 12%. Cea mai mica rata de vaccinare se inregistreaza în Parva unde 1,24 % din populație ar fi vaccinată.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Vremea în următoarele patru săptămâni: Reprize de caniculă și precipitații, mai ales în sud și est

Meteorologii anunță că în următoarele patru săptămâni temperaturile vor fi în creștere în aproape toată țara. Totuși, ploile nu dispar și este posibil să apară în special în regiunile sudice și sud-estice.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: