joi, noiembrie 11, 2021

Doi bistrițeni au fost depistați cu teste PCR false pe Aeroportul Cluj

De citit!

Doi bistrițeni au fost depistați cu teste PCR false pe Aeroportul Cluj

Doi bărbați din Bistrița-Năsăud, unul de 29 și altul de 56 de ani au încercat să se îmbarce luni, 31 mai pe aeroportul din Cluj Napoca pe o aeronavă cu destinația Londra, arătând personalului teste PCR falsificate, au anunțat polițiștii  Biroul de Poliţie Transporturi Aeriene Cluj.

Aceștia s-au sesizat din oficiu și au deschis dosar penal pentru infracțiunea de fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals. Polițiștii TF au făcut anunțul astăzi după ce în cursul zilei de ieri au mai depistat doi sibieni care au încercat să urce în avion cu destinația Marea Britanie , tot cu teste falsificate.

În data de 31 mai a.c., poliţistii au depistat doi bărbaţi, de 29 şi 56 de ani, din judeţul Bistriţa-Năsăud, care, la îmbarcarea pentru zborul Cluj-Napoca- Londra, ar fi prezentat buletine de analize medicale (teste pentru depistarea virusului Covid-19) despre care există suspiciunea că ar fi false. Cercetările se desfăşoară pentru stabilirea tuturor împrejurărilor cauzei, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.” a anunțat poliția Transporturi aeriene

Nu e clar dacă e vorba despre teste PCR de la Spitalul din Bistrița, însă managerul Gabriel Lazany spune că de la mijlocul lunii mai, de când Spitalul Judetean emite buletinele de analize cu cod QR autoritățile aeroportului puteau verifica autenticitatea fără să mai ceară verificarile în baza de date a spitalului. Spitalul Judetean de urgentă  Bistrița-Năsăud a decis să securizeze cu cod QR buletinele de analiza ale testelor PCR, după ce s-a confruntat cu mai multe cazuri de falsificare a unor teste pentru Covid 19, iar majoritatatea solicitărilor de verificare au venit chiar de la Aeroportul Cluj.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Gloria, o nouă înfrângere

Gloria a pierdut cu 2-1 la Ungheni, asta după ce a condus cu 1-0, printr-un gol marcat de Curtuiuș. Partida s-a desfășurat în cadrul etapei a 11-a din Liga a 3-a.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: