marți, noiembrie 9, 2021

Activitățile desfășurate de IPJ BN, pentru prevenirea și limitarea infectării cu virusul Sars-Cov-2

De citit!

Activitățile desfășurate de IPJ BN, pentru prevenirea și limitarea infectării cu virusul Sars-Cov-2

Pe data de 2 iunie 2021, au fost desfășurate activități de verificare în zone aglomerate, gări, autogări, zonele pietonale, centre comerciale și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă. Totodată, au fost verificate peste 750de persoane, aflate în izolare, carantină sau depistate în zonele unde au fost desfășurate controale, 52 de operatori economici și 9 mijloace de transport persoane.

În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 22 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 5000 de lei, conform prevederilor Legii 55/2020.

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au procedat la verificarea persoanelor izolate și carantinate de pe raza comunelor Mărișelu, Șieu, Șieuț, Monor, Milaș, Teaca și Galații-Bistriței.

Au fost identificați doi bărbați din localitatea Domnești, și unul din localitatea Pinticu, care nu se aflau la domiciliile lor, cât și un bărbat din orașul Negru Vodă, jud. Constanța care se afla pe raza localității Domnești.

Polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș, aflați în serviciul de patrulare, pe raza localității Dumbrăvița, au identificat un bărbat care nu respecta măsura caratinării la domiciliu.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Școli deschise fizic pentru o rată de infectare în localitate de sub 3 la mie.

Sorin Cîmpeanu, Ministrul Educației a propus luni ca școlile să fie deschise fizic dacă rata de infectare în localitate este sub 3 la mie. Astfel se va renunța la pragul de vaccinare de 60% a personalului din unitățile de învățământ respective.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: