marți, noiembrie 9, 2021

Un consilier local acuză

De citit!

Un consilier local acuză

Consilierul local Nicolae Pavelean reclamă starea proastă în care se află mai multe străzi din municipiul Bistrița, artere pe care au intervenit furnizorii de utilități și care, potrivit acestuia, nu au mai fost readuse la starea inițială după aceste lucrări.

Într-o postare pe o pagină de socializare , consilierul Nicolae Pavelean a punctat, citez:

”Bătaie de joc la adresa șoferilor din Bistrița. Sunt zile bune de când urmăresc câteva lucrări de pe câteva străzi pe care circul zilnic. Străzi care sunt oricum într-o stare proastă, iar acum mai stau și cu zilele sau săptămânile pline de șanțuri rămase în urma intervențiilor. Cele doua exemple din poze sunt de pe Tărpiului, însă situația este repetată în mai multe zone ale orașului.”

Cu toate că furnizorii de utilități au obligația ca după intervenții să aducă partea carosabilă la starea inițială, consilierul se întreabă dacă angajații Primăriei Bistrița verifică în ce măsură s-a întâmplat sau nu acest lucru. În aceste condiții, consilierul le recomandă primarului și celor doi viceprimari să facă verificări în teren.

”Sunt curios cine din primăria asta mare cu peste 1000 de angajați, este responsabil cu monitorizarea lucrărilor de readucere la condiția inițială a drumului, după ce s-au făcut intervenții de racordare la canalizări sau alte lucrări. Le-aș recomanda domnului primar și domnilor viceprimari să mai iasă din birourile din primărie și să vadă care este realitatea cruntă din Bistrița, orașul în care sutele de angajați ai primăriei par a fi doar pe statele de plată, că în teren nu se văd prea mulți, dar știu că sunt prea sofisticați ca să îmi asculte mie recomandările”, a completat Pavelean.

Într-o ședință a Consiliului Local Bistrița, primarul Ioan Turc a precizat că repararea drumurilor după intervenții la rețelele de utilități este o obligație a furnizorilor acestor servicii.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Școli deschise fizic pentru o rată de infectare în localitate de sub 3 la mie.

Sorin Cîmpeanu, Ministrul Educației a propus luni ca școlile să fie deschise fizic dacă rata de infectare în localitate este sub 3 la mie. Astfel se va renunța la pragul de vaccinare de 60% a personalului din unitățile de învățământ respective.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: