vineri, noiembrie 12, 2021

Ploaia care va veni…mai scumpă

De citit!

Ploaia care va veni…mai scumpă

Dacă pe aerul pe care îl respirăm nu s-a pus încă impozit, apa în schimb va fi furnizată bistrițenilor începând cu 1 iulie la prețuri mai mari.

Începând cu data de 1 iulie 2021, se va modifica prețul pentru apa potabilă produsă, transportată și distribuită și tariful pentru serviciile de canalizare și epurare, valabile pentru întreaga arie de operare. Tarifele au fost ajustate în conformitate cu prevederile Contractului de delegare a gestiunii serviciilor publice de alimentare cu apă și de canalizare modificat și completat prin Actul Adițional nr. 39/05.02.2020 și ale Contractului de finanțare nr. 314/24.03.2020, încheiat între Ministerul Fondurilor Europene în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Infrastructura Mare și AQUABIS S.A. pentru “Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Bistrița-Năsăud”.

Aplicarea noilor prețuri și tarife se realizează în baza deciziei nr.75/27.05.2021 a Autorității Naționale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice.

Prin urmare, noile prețuri și tarife practicate de AQUABIS S.A.începând cu data de 1 iulie 2021, la nivelul întregii zone de operare, sunt următoarele:

– pentru apa potabilă produsă, transportată și distribuită, prețul este de 4,48 lei/mc (exclusiv TVA), iar pentru canalizare – epurare, prețul este de 3,43 lei/mc (exclusiv TVA).  Prețul cu TVA (9%) este 4,88 lei/mc pentru apă şi 3,74 lei/mc pentru canalizare. 

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:00:52

ACS Transilvania Bistrița a pierdut în deplasare

ACS Transilvania Bistrița a pierdut în deplasare, primul meci din play off-ul ligii elitelor, cu Poli Timișoara. Etapa a doua va avea loc tot în orașul de pe Bega. Bistrițenii se vor afla față în față cu bănățenii de la Ripensia.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: