sâmbătă, august 21, 2021

Perchiziții de amploare la casele lăutarilor. Muzicanții au luat ilegal bani de la stat

De citit!

Perchiziții de amploare la casele lăutarilor. Muzicanții au luat ilegal bani de la stat

Peste 140 de poliţişti şi jandarmi au descins, marți dimineață, la 23 de adrese ,efectuând percheziţii de amploare, la mai mulţi lăutari din Județul Vaslui. Aceștia sunt bănuiţi de înşelăciune şi fals în declaraţii.

Cei 23 de lăutari au cerut obţinerea de sprijin financiar în baza ajutorului oferit de guvern pentru pandemia COVID-19.

Aceștia au obţinut venituri exclusiv din drepturi de autor şi conexe şi au scris în declaraţii că au fost în imposibilitatea de a-şi practica meseria şi a-şi câştiga banii necesari.

Procurorii i-au descoperit, iar marţi dimineaţă, ei au fost percheziţionaţi şi mulţi dintre cei anchetaţi au fost duşi la Parchetul Bârlad, unde au început audierile.

„În această dimineață, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, efectuează 23 de percheziții domiciliare, în județul Vaslui.

Astăzi, 1 iunie 2021, peste 80 de polițiști și 60 de jandarmi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pun în aplicare 23 de mandate de percheziție domiciliară, în județul Vaslui. În cauza în care au fost dispuse perchezițiile domiciliare, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată și fals în declarații.

Detalii aflați pe : evz.ro

Sourceevz.ro
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:02:25

Atelier de incluziune socială, sau cum privim persoanele cu dizabilități

În cadrul evenimentului Povestea Vinului care se desfășoară în acest sfârșit de săptămână în zona Turnul Dogarilor, are loc și un atelier de incluziune socială. Inițiatorii își propun să transmită un semnal cu referire la greutățile de care se lovesc zilnic persoanele cu handicap.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: