luni, noiembrie 8, 2021

Aurora Moldovan

De citit!

Aurora Moldovan

În cadrul emisiunii ,,Omul de lângă tine” aducem în fața telespectatorilor persoane care prin implicarea lor sau prin prisma meseriei, au un impact asupra comunității locale.

În emisiunea din 31 aprilie 2021, am avut-o ca invitată pe Aurora Moldovan. Aurora este antreprenor și de peste 8 ani administrează mai multe asociații de locatari, însumând peste 700 de apartamente.

Aurora Moldovan are studii comerciale și financiar-bancare absolvite la Universitatea de Vest Timișoara, și este în anul 3 la Facultatea de Psihologie și Științe ale educației, cu specializarea în Psihologie.

Aurora a reușit să folosească cu succes cunoștințele de antreprenoriat și vânzări în administrarea asociațiilor de proprietari dar și în relația cu administrația publică. Urmărind interviul poți afla de unde apar diferențele de contor la plata apei către Aquabis, dar și cum poți avea un spațiu frumos amenajat, și cu aranjamente florale, cu sprijinul Primăriei.

Amenajare spațiu comunitar Intrarea Muncelului 5-7

Te asigur că în urma vizionării acestui interviu vei ști mai multe despre provocările unui administrator de asociație, iar ca locatar, îți vei clarifica rolul unei asociații, a administratorului dar și limitele ei.

Dacă și tu cunoști persoane care prin pasiunea sau meseria lor, au un impact asupra comunității sau ne inspiră, scrie-ne un email pe redactie@as-tv.ro sau pe mesageria paginii de facebook cu numele persoanei și motivul pentru care merită să apară în emisiune.

- Advertisement -spot_img

8 COMENTARII

 1. Un interviu bine structurat,pe o temă de actualitate,unde răspunsurile date de Aurora sunt reuniunea calităților ei și a dorinței de autoperfectionare! Felicitari!

 2. Aurora Moldovan este dovada ca un echilibru poate fi menținut între viata profesională si viața personală , să le faci pe toate si sa fii performanta, sa fie toata lumea mulțumită.
  Aurora Moldovan, un om care ii are pe Cei “7C” ai increderii:
  Caracterul
  Competenţa.
  Conştientizarea valorii personale.
  Creativitatea.
  Credibilitatea.
  Consecvenţa
  Completitudinea
  Multu succes în continuare Aurora!

 3. Dedicatie, ambitie si perseverenta!! Asta o caracterizeaza…se pare ca este valabil la d-na Aurora usa care se inchide o determina sa o deschida imediat pe urmatoarea. Faptele sunt concretizate, cuvintele prin cu adevarat contur! Mult succes!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Școli deschise fizic pentru o rată de infectare în localitate de sub 3 la mie.

Sorin Cîmpeanu, Ministrul Educației a propus luni ca școlile să fie deschise fizic dacă rata de infectare în localitate este sub 3 la mie. Astfel se va renunța la pragul de vaccinare de 60% a personalului din unitățile de învățământ respective.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: