joi, august 19, 2021

ACS Heniu, vicecampioană națională

De citit!

ACS Heniu, vicecampioană națională

Fetele de la Heniu Prundu Bârgăului au devenit vicecampioane naționale. Este o performanță unică în istoria acestui club de fotbal.

,,Aceste fete minunate ale Heniului au trecut în palmaresul clubului prima medalie de argint din istorie! Pentru mulţi, „depăşirea propriilor limite” este doar o expresie. Pentru noi însă, înseamnă pasiune, un reper, un mod de viaţă sau chiar plăcerea de face faţă unor noi şi noi provocări. Exact așa cum am promis – PÂNĂ LA CAPĂT! N-a fost ușor dar am reușit o performanță unică în istoria clubului nostru: am câștigat medalia de argint” . Acesta este mesajul transmis de ACS  Heniu Prundu Bârgăului.

,,Depășind provocări, muncind titanic pentru a-și transforma visul în realitate, fotbalistele de pe Valea Bârgăului au luat argintul în campionatul feminin de fotbal și ne fac mândri de ele. Țin să felicit staff-ul echipei și în special pe domnul primar Doru Crișan, care a crezut mereu în echipă și le-a fost alături, găsind soluții pentru ca aceasta să existe și să joace. Avem dovada că efortul și munca lor nu a fost în zadar, iar rezultatele ne încurajează să le sprijinim în continuare. Valea Bârgăului e mândră de voi, tot județul vă aplaudă, iar eu vă susțin în continuare și cred în voi. Continuăm să susținem performanța și să creștem campioni, aceasta fiind calea spre victorie!”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

FORTUNA BECICHERECU MIC – ACS HENIU PRUNDU BÂRGĂULUI

3-7 (1-3)

Au marcat:

ALEXANDRA HORNEA (min. 17)

MIHAELA MERLAN (min. 27)

DIANA GRECU (min. 34)

PAULA MĂDĂLINA BOROS (min. 53, 77, 90+2)

ANDREEA LAIU (min. 60)

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:49:37

Ana Adam

Ana Adam este fotograf profesionist, specializată pe fotografia de familie și portret. Ana prin pregătirea și experiența pe care o are, reușește să surprindă portrete de familie care surprind. Sute de familii din Bistrița-Năsăud, au pe perete, un portret de familie surprins și editat de Ana Adam.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: