sâmbătă, august 21, 2021

Certificarea heliportului, pe ultima sută de metri

De citit!

Certificarea heliportului, pe ultima sută de metri

Certificarea heliportului SMURD al Spitalului Județean de Urgență Bistrița intră în linie dreaptă.

,,Ne apropiem de ultima etapă a pregătirii dosarului de certificare a heliportului SMURD al Spitalului Județean de Urgență Bistrița. În calitate de manager și administrator al heliportului, m-am deplasat la București cu întreaga echipă de deservire a acestuia pentru a participa la cursurile speciale de instruire”, spune managerul SJU Bistrița, Gabriel Lazany.

În septembrie anul trecut s-a semnat contractul de proiectare și execuție pentru realizarea unui heliport pe terasa superioară a SJU Bistrița, destinat elicopterelor care execută misiuni aeromedicale SMURD. Valoarea contractului fiind de 1,5 milioane euro, bani asigurați din bugetul județului. Lucrările au fost finalizate.

Heliportul va fi deservit, în trei ture, de 13 persoane (personal operațional – 5, serviciu de urgență privat de pompieri – 8). Noua structură va fi în subordinea managerului SJU Bistrița, Gabriel Lazany.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:02:25

Atelier de incluziune socială, sau cum privim persoanele cu dizabilități

În cadrul evenimentului Povestea Vinului care se desfășoară în acest sfârșit de săptămână în zona Turnul Dogarilor, are loc și un atelier de incluziune socială. Inițiatorii își propun să transmită un semnal cu referire la greutățile de care se lovesc zilnic persoanele cu handicap.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: