joi, august 19, 2021

PSD depune moțiune de cenzură

De citit!

PSD depune moțiune de cenzură

PSD a anunțat că depune moțiune de cenzură „având ca obiect principal eșecul guvernului în privința PNRR” în data de 14 iunie.

„Astăzi nu a fost prezentat în plen PNRR. Tot ce știm este că nu vizează dezvoltarea României, ci un plan de austeritate pentru toți românii. Răspunsul PSD nu poate fi decât unui singur – pe 14 iunie depunem moțiune de cenzură având ca obiect principal eșecul guvernului în privința PNRR”, a declarat Marcel Ciolacu, președintele PSD, la Antena 3.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a spus, după întâlnirea cu premierul Florin Cîțu, că partidul pe care îl conduce sa va înainta o moțiune de cenzură, după ce Guvernul va depune PNRR la Bruxelles. Liderul social-democrat precizează că va căuta sprijin parlamentar la AUR.

Detalii pe Jurnalul Național

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:49:37

Ana Adam

Ana Adam este fotograf profesionist, specializată pe fotografia de familie și portret. Ana prin pregătirea și experiența pe care o are, reușește să surprindă portrete de familie care surprind. Sute de familii din Bistrița-Năsăud, au pe perete, un portret de familie surprins și editat de Ana Adam.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: