sâmbătă, noiembrie 20, 2021

Bogdan Ivan, viitorul lider al TSD?

De citit!

Bogdan Ivan, viitorul lider al TSD?

Bogdan Ivan este un om pe care îl prețuiesc și, cu siguranță, poate deveni președintele TSD la nivel național. Dar nu am discutat acest aspect cu el, susține Radu Moldovan, liderul social-democraților din Bistrița-Năsăud.

Moldovan spune că Bogdan Ivan este un lider înnăscut.

,,Bogdan Ivan este un om pe care îl prețuiesc foarte mult. Mă bucur că cei doi oameni cu care am lucrat foarte mult, Daniel Suciu și Bogdan Ivan, au o prestație foarte bună., sunt oameni corecți, integri, cinstiți. Nu am avut o discuție cu Bogdan pe acest subiect. El este, oricum, un lider de mare perspectivă, un tânăr foarte bine pregătit, cu mult bun simț, cu un fundament foarte solid, crescut bine de acasă, educat. Cu siguranță…ar fi mai bun în locul lui Cîțu, astăzi. Nu știu dacă își dorește așa ceva, dar dacă va lua o astfel de decizie va avea tot sprijinul meu” a declarat pentru AS TV Emil Radu Moldovan.

Președintele PSD Bistrița-Năsăud spune că a mizat mereu pe oamenii tineri, cu viziune și care se implică efectiv și afectiv în ceea ce fac.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Ziua Națională Antitutun la Bistrița

În fiecare an,  în a treia joi a lunii noiembrie este celebrată „Ziua naţională fără tutun” care are scopul de a conştientiza publicul şi decidenţii politici în legătură cu enorma povară socială .

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: