duminică, noiembrie 14, 2021

Moldovan către Ioan Turc: Salvați Gloria Bistrița!

De citit!

Moldovan către Ioan Turc: Salvați Gloria Bistrița!

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, roagă  primăria municipiului să acorde banii necesari funcționării clubului de fotbal Gloria Bistrița.

Într-un interviu acordat colegului nostru Dorin Arsinte, Radu Moldovan se arată nemulțumit de faptul că municipalitatea nu se implică în activitatea clubului Gloria Bistrița.

,,Noi  nu avem cum să dăm bani la Fc Unu Gloria., pentru că este o asociație privată. Prin urmare i-am spus domnului primar și că, fără să-i cer nimic, nici măcar o cafea, îi dăm toată documentația de la Consiliul Județean să facă clubul municipiului Bistrița. Am vorbit cu domnul Horoba și este de acord ca pro bono să predea toată echipa, jucători, etc. Până la finalul lunii mai mai poate fi salvată echipa. Îl rog pe această cale, din tot sufletul, pe domnul primar și pe toți decidenții din Primăria Bistrița să nu lase să dispară simbolul sportiv al acestui județ! ”, a declarat pentru AS TV Emil Radu Moldovan.

Vă reamintim că gruparea din parcul Municipal a făcut istorie în fotbalul din Ardeal, câștigând Cupa României și evoluând cu succes în competițiile europene. Lipsa banilor și a unui management discutabil, a făcuta ca formația fanion a județului să ajungă în Liga a III-a.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:00:52

ACS Transilvania Bistrița a pierdut în deplasare

ACS Transilvania Bistrița a pierdut în deplasare, primul meci din play off-ul ligii elitelor, cu Poli Timișoara. Etapa a doua va avea loc tot în orașul de pe Bega. Bistrițenii se vor afla față în față cu bănățenii de la Ripensia.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: