luni, noiembrie 8, 2021

Și-au văzut moartea cu ochii

De citit!

Și-au văzut moartea cu ochii

Un grav accident rutier s-a produs la sfârșitul săptămânii trecute  pe drumul județean care leagă localitățile Dorolea și Cușma. Trei persoane au rămas încarcerate în mașina condusă de un tânăr de 18 ani care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. 

Echipajele de descarcerare au procedat pentru extragerea victimelor găsite încarcerate. A fost o misiune contracronometru pentru stabilizarea autovehiculului distrus în totalitate, deconectarea bornelor de la acumulatori, îndepărtarea  elementelor de caroserie și extragerea victimelor pentru a le preda echipajelor medicale SMURD și SAJ BN (echipaj de terapie intensiva mobila, echipaj al ambulantei cu medic și echipaj de prim ajutor).

,, Un bărbat în vârstă de 56 de ani a fost găsit în stop cardiorespirator. Din fericire, organismul acestuia a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost evacuat către UPU SMURD Bistrița pentru investigații și îngrijiri medicale. Tot acolo au fost transportati și ceilalți doi bărbați extrași din autoturism, unul în vârstă de 18 ani, respectiv 58 de ani. Aceștia din urmă prezentau, de asemenea, multiple leziuni și traumatisme” transmit reprezentanții ISU BN.

În cauză s-a întocmit dosar penal, iar cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Școli deschise fizic pentru o rată de infectare în localitate de sub 3 la mie.

Sorin Cîmpeanu, Ministrul Educației a propus luni ca școlile să fie deschise fizic dacă rata de infectare în localitate este sub 3 la mie. Astfel se va renunța la pragul de vaccinare de 60% a personalului din unitățile de învățământ respective.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: