joi, iunie 24, 2021

Părinții au primit o lovitură dură din partea Guvernului. Alocațiile nu mai cresc.

De citit!

Părinții au primit o lovitură dură din partea Guvernului. Alocațiile nu mai cresc.

Ludovic Orban, șeful PNL și fostul premier al României, a dat o veste proastă părinților și copiilor. Liberalul a afirmat că nu există resurse financiare pentru a se pune în aplicare creșterea anunțată a alocațiilor de la 1 iulie.

O veste proastă a dat fostul șef al Executivului atunci când a anunțat că alocațiile copiilor nu vor crește de la 1 iulie, pentru că nu sunt resurse pentru o asemenea majorare.

„Nu există resurse să ne mai permitem încă o creștere a alocațiilor în acest an, dacă vrem să le creștem și la anul
Ca să fim cinstiți, nu există resurse ca să ne mai permitem încă o creștere a alocațiilor în acest an, dacă vrem să le creștem și la anul! Ca atare, noi susținem formula de creștere a alocațiilor care s-a făcut de la 1 ianuarie să nu se mai facă de la 1 iulie, ci de la anul”
, a declarat, luni, preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Liberalul a mai sus că subiectul va fi discutat şi în coaliţia de guvernare, însă nu a dorit să precizeze dacă sunt parlamentari USR-PLUS care se opun acestei variante. ,,Să se exprime ei public, dar aș prefera să se exprime public dacă nu sunt de acord. Mă mir, pentru că noi am stabilit o dată în coaliție. De altfel, la Senat a trecut propunerea de modificare a OUG. Vom aborda și acest aborda și acest subiect pentru a putea clarifica și pentru a putea adopta modificare și în Camera Deputaților”, a completat Orban.

Potrivit OUG 123/2020, care prevede dublarea alocațiilor de stat pentru copii în cinci etape, acestea ar fi trebuit majorate la 1 iulie cu 20%.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:03:47

Care este motivul absenteismului la Evaluarea Națională ne spune inspectorul școlar general Mihai Mureșan

Mulți dintre elevi sunt puși la munci agricole, motiv pentru care nu s-au prezentat la examen susține inspectorul școlar general, profesorul Mihai Mureșan.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: