marți, noiembrie 9, 2021

Părinții au primit o lovitură dură din partea Guvernului. Alocațiile nu mai cresc.

De citit!

Părinții au primit o lovitură dură din partea Guvernului. Alocațiile nu mai cresc.

Ludovic Orban, șeful PNL și fostul premier al României, a dat o veste proastă părinților și copiilor. Liberalul a afirmat că nu există resurse financiare pentru a se pune în aplicare creșterea anunțată a alocațiilor de la 1 iulie.

O veste proastă a dat fostul șef al Executivului atunci când a anunțat că alocațiile copiilor nu vor crește de la 1 iulie, pentru că nu sunt resurse pentru o asemenea majorare.

„Nu există resurse să ne mai permitem încă o creștere a alocațiilor în acest an, dacă vrem să le creștem și la anul
Ca să fim cinstiți, nu există resurse ca să ne mai permitem încă o creștere a alocațiilor în acest an, dacă vrem să le creștem și la anul! Ca atare, noi susținem formula de creștere a alocațiilor care s-a făcut de la 1 ianuarie să nu se mai facă de la 1 iulie, ci de la anul”
, a declarat, luni, preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Liberalul a mai sus că subiectul va fi discutat şi în coaliţia de guvernare, însă nu a dorit să precizeze dacă sunt parlamentari USR-PLUS care se opun acestei variante. ,,Să se exprime ei public, dar aș prefera să se exprime public dacă nu sunt de acord. Mă mir, pentru că noi am stabilit o dată în coaliție. De altfel, la Senat a trecut propunerea de modificare a OUG. Vom aborda și acest aborda și acest subiect pentru a putea clarifica și pentru a putea adopta modificare și în Camera Deputaților”, a completat Orban.

Potrivit OUG 123/2020, care prevede dublarea alocațiilor de stat pentru copii în cinci etape, acestea ar fi trebuit majorate la 1 iulie cu 20%.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:02:55

Concurs pentru funcțiile de directori de școli

Concursul pentru directori este în plină desfășurare. Dintre cei 135 de candidați, 97 au promovat proba scrisă. În curând vor fi evaluați în cadrul un interviu de 60 de minute, de o comisie formată dintr-un inspector școlar, doi profesori din școala și un reprezentant al consiliului local.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: