marți, noiembrie 16, 2021

Atleții bistrițeni aleargă…după medalii

De citit!

Atleții bistrițeni aleargă…după medalii

Atleții pregătiți de profesorul Dragoș Mihali nu se dezmint. S-au întors plini de glorie și, evident, de medalii, de la ultima competiție la care au participat.

Confrom jurnaliștilor de la ,,Răsunetul” , vineri şi sâmbătă stadionul ,,Nicolae Dobrin” din Pitești a găzduit trei competiții de atletism, şi anume: Cupa României pentru juniori I (under 20), Campionatul Național de Seniori, etapa I, dar și Campionatul Național la 6.000 m și 10.000 m pentru seniori și tineret.

Sportivii de la CSM Bistriţa, antrenaţi de prof. Dragoş Mihali, au obţinut următoarele rezultate: Larisa Talpiş s-a clasat pe locul I în proba de 400 m la categoria juniori (locul III la senioare) şi locul III în proba de 800 m; Anton Andreica, locul II în proba de 2000 m obstacole, iar Bogdan Hoja, în aceeaşi probă, locul IV. În proba de 5000 m, „Cupa României”, Sebastian Tomoiagă s-a clasat al III-lea, iar Alexandru Vădan a obţinut locul IV.

Larisa Talpiş, în proba de 400 m, a obţinut baremul pentru participarea la Cupa Balcanică.

Raimond Petruț

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:00:52

ACS Transilvania Bistrița a pierdut în deplasare

ACS Transilvania Bistrița a pierdut în deplasare, primul meci din play off-ul ligii elitelor, cu Poli Timișoara. Etapa a doua va avea loc tot în orașul de pe Bega. Bistrițenii se vor afla față în față cu bănățenii de la Ripensia.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: