joi, august 19, 2021

Atleții bistrițeni aleargă…după medalii

De citit!

Atleții bistrițeni aleargă…după medalii

Atleții pregătiți de profesorul Dragoș Mihali nu se dezmint. S-au întors plini de glorie și, evident, de medalii, de la ultima competiție la care au participat.

Confrom jurnaliștilor de la ,,Răsunetul” , vineri şi sâmbătă stadionul ,,Nicolae Dobrin” din Pitești a găzduit trei competiții de atletism, şi anume: Cupa României pentru juniori I (under 20), Campionatul Național de Seniori, etapa I, dar și Campionatul Național la 6.000 m și 10.000 m pentru seniori și tineret.

Sportivii de la CSM Bistriţa, antrenaţi de prof. Dragoş Mihali, au obţinut următoarele rezultate: Larisa Talpiş s-a clasat pe locul I în proba de 400 m la categoria juniori (locul III la senioare) şi locul III în proba de 800 m; Anton Andreica, locul II în proba de 2000 m obstacole, iar Bogdan Hoja, în aceeaşi probă, locul IV. În proba de 5000 m, „Cupa României”, Sebastian Tomoiagă s-a clasat al III-lea, iar Alexandru Vădan a obţinut locul IV.

Larisa Talpiş, în proba de 400 m, a obţinut baremul pentru participarea la Cupa Balcanică.

Raimond Petruț

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:02:25

Atelier de incluziune socială, sau cum privim persoanele cu dizabilități

În cadrul evenimentului Povestea Vinului care se desfășoară în acest sfârșit de săptămână în zona Turnul Dogarilor, are loc și un atelier de incluziune socială. Inițiatorii își propun să transmită un semnal cu referire la greutățile de care se lovesc zilnic persoanele cu handicap.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: