marți, noiembrie 16, 2021

Aproape un sfert dintre angajaţii din România au recunoscut faptul că s-au prefăcut că dispozitivele lor instalează actualizări

De citit!

Aproape un sfert dintre angajaţii din România au recunoscut faptul că s-au prefăcut că dispozitivele lor instalează actualizări

Aproape un sfert dintre angajaţii din România (23%) au recunoscut faptul că s-au prefăcut că dispozitivele lor instalează actualizări şi că, de aceea, nu au reuşit să participe la un call sau la o întâlnire, în timp ce peste o treime (37%) au afirmat că au întârziat la o astfel de şedinţă virtuală din cauza actualizărilor de software, arată un studiul comandat de Kaspersky, publicat luni.

,,Întâlnirile frecvente sunt adesea văzute ca unul dintre cele mai neplăcute lucruri din rutina de la birou. Trecerea la munca la distanţă şi la întâlnirile virtuale nu a ajutat această problemă, deoarece oamenii au resimţit oboseală din cauza apelurilor video şi s-au simţit încă şi mai obosiţi la sfârşitul unei zile de lucru. După cum arată cercetările recente ale Kaspersky, unii angajaţi au găsit o scuză pentru a omite unele dintre apelurile lor – s-au prefăcut că dispozitivele lor de birou nu erau disponibile din cauza actualizărilor”, se menţionează în concluziile studiului de specialitate.

Astfel, în plus faţă de programările ratate, 37% dintre angajaţii din companiile globale (32% din România) şi-au pierdut o parte din munca realizată sau datele nesalvate atunci când computerul sau laptopul au repornit după instalarea actualizărilor.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:02:14

Bătaie între eleve de liceu la Teaca

Un echipaj de poliție și o ambulanță au ajuns luni dimineața la Liceul Teoretic din Teaca, Bistrița-Năsăud. Două eleve s-au luat la bătaie după un week-end în care s-au acuzat reciproc, pe rețelele de socializare, de furtul unei anumite sume de bani.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: