marți, noiembrie 9, 2021

Europarlamentar român, dezvăluiri despre Certificatul UE Covid Digital: Nu are legătură cu combaterea vreunei pandemii

De citit!

Europarlamentar român, dezvăluiri despre Certificatul UE Covid Digital: Nu are legătură cu combaterea vreunei pandemii

În opinia europarlamentarului Cristian Terhes, acest „certificat verde” nu are legătură cu combaterea vreunei pandemii, ci cu derobarea oamenilor de drepturi și libertăți fundamentale pentru a-i putea controla.

Cristian Terhes: După ce v-au mințit că au inițiat, susținut și votat „certificatul verde” pentru a vă „facilita”, în fapt condiționa, libertatea de circulație în UE, Comisia, Consiliul şi Parlamentul European au ieșit azi din „impasul” pe care-l contesta Cioloș ieri și atâta au negociat pe seama drepturilor și libertăților noastre încât au ajuns la un „compromis„ care e mai grav decât ce s-a votat în Parlamentul European. Destui o sa vă spună că s-a realizat o reușită „istorică” și că în sfârșit puteți „circula” condiționat de acel certificat, nu liber cum era înainte.

Detalii pe: evz.ro

Sourceevz.ro
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Școli deschise fizic pentru o rată de infectare în localitate de sub 3 la mie.

Sorin Cîmpeanu, Ministrul Educației a propus luni ca școlile să fie deschise fizic dacă rata de infectare în localitate este sub 3 la mie. Astfel se va renunța la pragul de vaccinare de 60% a personalului din unitățile de învățământ respective.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: