vineri, august 20, 2021

Stelian Andrei

De citit!

Stelian Andrei

Stelian Andrei este omul de lîngă tine care practică fizioterapia, este implicat în proiecte cu impact asupra comunității din Arcalia, călărește și zboară cu avionul.

Stelian este fizioterapeut la Centrul de sănătate Stelios, unde vine in sprijinul celor care suferă de dureri de spate, dureri lombare, afecțiuni ale coloanei datorate căzăturilor sau efortului prelungit.

Stelian iubește caii. Are cinci cai și organizează cursuri de echitație la Castle Rangers Arcalia.Oferă și un program pentru participarea copiilor defavorizați, dedicat copiilor cu o situație precară, din Arcalia.

Stelian Andrei este membru în ONG-ul RO100 și s-a implicat activ în realizarea bibliotecii din Arcalia, la inițiativa părintelui Ovidiu Toma.

Stelian își dorește să-i inspire pe copiii din Arcalia să-și depășească condiția. Așa că a zburat cu avionul și a aterizat pe un câmp din Arcalia. Apoi a zburat cu câte un copil pe rând, pentru ca ei să simtă și să înțeleagă ce este zborul și că și ei pot ajunge într-o bună zi să piloteze un avion dacă își doresc asta.

Sunt Paul Adam, realizatorul emisiunii ,,Omul de lângă tine” și te invit să îl cunoști pe Stelian Andrei,omul care ne inspiră.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:02:25

Atelier de incluziune socială, sau cum privim persoanele cu dizabilități

În cadrul evenimentului Povestea Vinului care se desfășoară în acest sfârșit de săptămână în zona Turnul Dogarilor, are loc și un atelier de incluziune socială. Inițiatorii își propun să transmită un semnal cu referire la greutățile de care se lovesc zilnic persoanele cu handicap.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: