miercuri, iunie 23, 2021

Bărbat electrocutat la Măgura Ilvei

De citit!

Bărbat electrocutat la Măgura Ilvei

De un sfârșit tragic a avut parte un bărbat de 41 de ani, angajat al unei societăţi comerciale cu punct de lucru în localitatea Măgura Ilvei. Acesta a decedat după ce s-a electrocutat.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, bărbatul se afla pe caroseria unei betoniere când s-a electrocutat.

,,La fața locului, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au constatat faptul că un bărbat de 41 de ani, din Ilva Mare, angajat al unei societate comerciale, în timp ce se afla pe caroseria unei autoutilitare, ar fi fost electrocutat. Din nefericire, acesta a decedat”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb.

La locul solicitării au intervenit un echipaj de prim ajutor al SMURD, un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanţă Bistrița-Năsăud și unul de pompieri. Paramedicii au constatat că victima prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, astfel că s-a declarat decesul la locul solicitării.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis pentru ucidere din culpă, urmând fi dispusă necropsia cadavrului pentru a se stabili cu exactitate cauza și împrejurările în care a avut loc  evenimentul.

Totodată, pentru că este vorba despre un accident de muncă, a fost sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă pentru efectuarea de verificări de specialitate.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Vremea în următoarele patru săptămâni: Reprize de caniculă și precipitații, mai ales în sud și est

Meteorologii anunță că în următoarele patru săptămâni temperaturile vor fi în creștere în aproape toată țara. Totuși, ploile nu dispar și este posibil să apară în special în regiunile sudice și sud-estice.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: