sâmbătă, noiembrie 13, 2021

Paza bună …crește vânzările de sisteme de alarmă

De citit!

Paza bună …crește vânzările de sisteme de alarmă

În anul 2020,  vânzările de sisteme de alarmă au crescut cu 40%, în comparaţie cu datele din 2019, deşi la ora actuală doar puţin peste un sfert (27%) dintre români şi-au instalat la domiciliu un asemenea sistem de protecţie, arată o analiză realizată de către o companie specializată în sisteme de securitate.

În acest context, pentru anul în curs, reprezentanţii Atu tech estimează o creştere a vânzărilor pentru sistemele de alarmă de până la 30% şi vizează soluţii integrate într-un singur sistem: alarmă, supraveghere video, diferite opţiuni pentru deschiderile porţilor automatizate sau controlul asupra becurilor sau alimentării cu curent electric.

Însă, în ceea ce priveşte potenţialul pieţei de profil din România, specialiştii în domeniu estimează că doar 27% dintre români au un sistem de securitate a locuinţei.

Din punct de vedere financiar, preţul mediu pentru un sistem de alarmă profesional este între 800 şi 1.000 de lei, în timp ce pentru cele rezidenţiale tarifele variază între 400 şi 500 de lei.

Detalii aflați pe siteul: jurnalulnational.ro

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:00:52

ACS Transilvania Bistrița a pierdut în deplasare

ACS Transilvania Bistrița a pierdut în deplasare, primul meci din play off-ul ligii elitelor, cu Poli Timișoara. Etapa a doua va avea loc tot în orașul de pe Bega. Bistrițenii se vor afla față în față cu bănățenii de la Ripensia.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: