joi, noiembrie 11, 2021

Caravana mobilă de vaccinare va ajunge la Lechința

De citit!

Caravana mobilă de vaccinare va ajunge la Lechința

Lechința va fi prima comună din județul Bistrița-Năsăud în care a fost chemată caravana mobilă de vaccinare de la Spitalul Militar din Cluj.

Campania de vaccinare la Lechința este organizată sâmbătă, 22 mai la solicitarea DSP și a Primăriei din localitate. Imunizarea va avea loc într-o incintă pusă a dispoziție de primărie.

Caravana de la Spitalul Militar Cluj este menită să asigure imunizarea pentru locuitorii comunelor fără medic de familie permanent,  însă în comunele cu pricina nu s-au găsit suficienți doritori, a explicat pentru Bistrița Express șefa DSP Anca Andrițoiu.

,,Echipa asta de la Cluj era în primul rând pentru localitățile fără medici de familie. Însă nu putem aduce echipa pentru 30 de oameni, așa cum s-au anunțat de pildă în Miceștii de Câmpie și Sânmihai, două dintre comunele fără medic, pentru că e o infrastructură medicală și niște forțe angrenate acolo la Spitalul Militar. Așa că ne-am programat pentru sâmbătă, 22 mai cu Lechința, pentru că acolo domnul primar s-a angajat că va strânge 200 de persoane care vor să se vaccineze. Și vrea sâmbătă pentru că are microbuzele școlare libere și vrea să-i aducă din satele înconjurătoare. Iar Spitalul Militar din Cluj acoperă cu echipele  toata zona de Nord Vest și e nevoie de programare”,  a mai spus dr. Anca Andrițoiu.

Directorul DSP a explicat și că au fost solicitări și din partea altor primari și că pe măsură ce se adună suficient de mulți doritori pe liste și sunt identificate și locații adecvate, vor face programare pentru o nouă rundă de imunizări.

Sursa: Bistrița Express

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Gloria, o nouă înfrângere

Gloria a pierdut cu 2-1 la Ungheni, asta după ce a condus cu 1-0, printr-un gol marcat de Curtuiuș. Partida s-a desfășurat în cadrul etapei a 11-a din Liga a 3-a.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: