vineri, noiembrie 12, 2021

Weekend cu șosele însângerate

De citit!

Weekend cu șosele însângerate

Trei tineri au decedat într-un grav accident rutier produs în pe Drumul Național 17, într-o localitate suceveană, la  limită cu județul Bistrița-Năsăud. Pe lângă șofer, în mașină se mai aflau un tânăr din județul Cluj și altul din Bistrița-Năsăud.

Accidentul s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică pe raza localității Poiana Stampei. Un singur autoturism a fost implicat în evenimentul rutier, trei persoane rămânând încarcerate în interiorul mașinii. S-a lucrat zeci de minute pentru extragerea victimelor dintre fiarele contorsionate, iar apoi, pentru resuscitarea lor. Din păcate, în ciuda eforturilor echipajelor medicale, cele trei victime – trei bărbați cu vârste de 23, 30 și 30 de ani – au fost declarate decedate. Pompieri militari de la Vatra Dornei dar și de la Bistrița Năsăud au fost mobilizați la fața locului. Mașina răsturnată pe cupolă era realmente un morman de fiare. Mașina circula, la miezul nopții, cu 180 km/h prin localitate și șoferul a pierdut controlul volanului, iar bolidul de lux s-a răsturnat și a lovit mai multe obstacole, fiind efectiv făcut praf. Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuț Epureanu, a completat că tinerii erau cazați la o pensiune din zona Pasul Tihuța.Polițiștii suceveni efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

De asemenea, un autoturism s-a răsturnat, duminică dimineața, pe DN 17, în localitatea Josenii Bârgăului.

Potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, accidentul s-a produs în jurul orei 06.00, la fața locului fiind direcționate echipaje de la Garda de Intervenție Prundu Bârgăului.

În accident a fost implicată o singură persoană, care a fost transportată la spital.

,,Un bărbat în vârstă de aproximativ 53 de ani a fost evacuat spre UPU SMURD Bistrița cu leziuni ce nu îi pun viața în pericol. Victima era conștientă și cooperantă, ieșită din autoturism”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Totodată, un alt accident rutier a avut loc în orașul Năsăud, acesta producându-se în jurul orei 3.30. Aici, din primele informații un autovehicul intrat în coliziune cu un stâlp.

La fața locului au intervenit pompierii năsăudeni și două echipaje SMURD (de prim ajutor și terapie intensivă mobilă).

,,Echipajele medicale au preluat un bărbat în vârstă de aproximativ 27 de ani, cu multiple traumatisme și, după stabilizare, a fost evacuat la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale amănunțite”, a completat Marius Rus.

Polițiștii efectuează și în acest caz cercetări și vor stabili cu exactitate modul în care s-a produs accidentul.

Video: INFO Suceava

Foto: ISU Bistrița-Năsăud

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:04:59

Și la câmpie se asfaltează

Joi 11 noiembrie 2021, s-a semnat contractul pentru lucrările de modernizare a drumurilor județene din partea de câmpie din județul Bistrița-Năsăud.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: