joi, august 19, 2021

PSD ia în calcul greva parlamentară!

De citit!

PSD ia în calcul greva parlamentară!

Partidul Social Democrat ia în calcul greva parlamentară, dacă Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) nu va fi dezbătut în Parlamentul României, susține senatorul bistrițean Ioan Deneș.

De altfel, Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, joi seară, că va propune la prima ședință a biroului național permanent al partidului intrarea în grevă parlamentară în cazul în care Planul Național de Redresare și Reziliență nu va fi prezentat în Parlament.

,,Sâmbătă, echipa de conducere a PSD va avea o întâlnire în care se vor discuta două subiecte. Primul este legat de alegerile parțiale din iunie 2021, când vom avea alegeri în 33 de localități, 28 de comune și 5 orașe din România. Al doilea subiect va fi legat de măsurile sau pârghiile pe care le are la dispoziție PSD în situația în care Executivul va avea în continuare această abordare de opacitate în dezbaterea PNRR la nivel de Legislativ. Drept urmare, mâine, probabil, în discuțiile care vor fi în echipa de conducere a PSD, se va discuta și ipoteza ca parlamentarii PSD să intre în grevă parlamentară dacă nu se va discuta PNRR în Parlament”, a punctat Deneș.

Vă reamintim că varianta de  PNRR prezentată de ministrul Cristian Ghinea la Bruxelles a fost respinsă de Comisia Europeană în procesul de negociere cu România

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:49:37

Ana Adam

Ana Adam este fotograf profesionist, specializată pe fotografia de familie și portret. Ana prin pregătirea și experiența pe care o are, reușește să surprindă portrete de familie care surprind. Sute de familii din Bistrița-Năsăud, au pe perete, un portret de familie surprins și editat de Ana Adam.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: