miercuri, noiembrie 10, 2021

Face to face la AJOFM Bistrița-Năsăud

De citit!

Face to face la AJOFM Bistrița-Năsăud

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Bistrița-Năsăud va relua activitatea cu publicul faţă în faţă, dar precizează că se vor respecta în continuare măsurile pentru prevenirea răspândirii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2.

,,Ca urmare a scăderii ratei de incidenţă cu SARS-CoV-2 în judeţ şi întrucât o mare parte a personalului care deserveşte relaţia cu publicul din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Bistriţa – Năsăud este vaccinat, se reia activitatea cu publicul faţă în faţă, dar cu respectarea condițiilor impuse de lege pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus. De asemenea, se menţine preponderent transmiterea electronică a documentelor necesare accesării serviciilor oferite de AJOFM Bistriţa – Năsăud”, informează instituția printr-un comunicat de presă.

Anunțul AJOFM Bistrița-Năsăud vine în contextul în care, joi dimineața, prefectul Stelian Dolha a efectuat o vizită la sediul acestei instituții și a verificat modul în care sunt primiți cetățenii în instituție și felul în care personalul intervine în rezolvarea problemelor acestora.

În cadrul vizitei a fost stabilită desființarea categorică a meselor de la intrarea în instituție, unde erau puse la dispoziție formulare pentru cetățeni și unde aceștia își depuneau dosarele într-o cutiuță, măsuri luate pentru protejarea personalului în perioada de pandemie.

,,M-am asigurat că cetățenii o să fie primiți chiar de astăzi în instituția AJOFM, la ghișeele sau în birourile care au în dotare un panou de protecție. Evident, vor fi respectate măsurile sanitare și de distanțare. Este important ca oamenii fără loc de muncă sau care se află în căutarea unuia să fie consiliați într-un mod eficient și corect. Suntem în slujba cetățenilor, și nu invers”, a declarat prefectul Stelian Dolha.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:02:55

Concurs pentru funcțiile de directori de școli

Concursul pentru directori este în plină desfășurare. Dintre cei 135 de candidați, 97 au promovat proba scrisă. În curând vor fi evaluați în cadrul un interviu de 60 de minute, de o comisie formată dintr-un inspector școlar, doi profesori din școala și un reprezentant al consiliului local.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: