vineri, august 20, 2021

Expunerile societăţilor de asigurări la riscurile macro rămân la un nivel ridicat

De citit!

Expunerile societăţilor de asigurări la riscurile macro rămân la un nivel ridicat

Expunerile societăţilor de asigurări la riscurile macro rămân la un nivel ridicat, în timp ce restul categoriilor de riscuri se menţin la un nivel mediu, se arată în cel mai recent Raport de tendinţe şi riscuri pe pieţele financiare, elaborat de Autoritatea de Supraveghere Financiară.

,,Tabloul riscurilor pentru sectorul asigurărilor din UE în baza datelor Solvency II aferente trimestrului IV al anului 2020 arată că expunerile societăţilor de asigurări la riscurile macro rămân la un nivel ridicat, în timp ce celelalte categorii de riscuri se menţin la un nivel mediu. Supraveghetorii europeni se aşteaptă la o creştere a riscurilor de credit în următoarele 12 luni, reflectând îngrijorările legate de îndatorarea corporativă”, se menţionează în raport.

Mai aflați pe siteul agerpres.ro

SourceAgerpres
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:02:25

Atelier de incluziune socială, sau cum privim persoanele cu dizabilități

În cadrul evenimentului Povestea Vinului care se desfășoară în acest sfârșit de săptămână în zona Turnul Dogarilor, are loc și un atelier de incluziune socială. Inițiatorii își propun să transmită un semnal cu referire la greutățile de care se lovesc zilnic persoanele cu handicap.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: