sâmbătă, noiembrie 20, 2021

Polițist din Bistrița-Năsăud, reținut pentru luare de mită

De citit!

Polițist din Bistrița-Năsăud, reținut pentru luare de mită

Un agent de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a fost prins în flagrant în timp de lua mită de la o persoană cercetată într-un dosar privind infracţiuni la regimul armelor, potrivit unui comunicat de presă remis de Direcţia Generală Anticorupţie (DGA).

,, În data de 11 mai 2021, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa – Năsăud, împreună cu polițiștii anticorupție ai Direcției Generale Anticorupție –  Serviciul Judeţean Anticorupţie Bistriţa-Năsăud, au organizat şi realizat prinderea în flagrant a unui agent de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița -Năsăud, în timp ce a primit de la o persoană fără calitate specială, martor denunțător în cauză, suma de 200 euro și produse din carne, în legătură cu exercitarea atribuțiilor de serviciu, respectiv finalizarea cercetărilor penale prin soluția de clasare a unui dosar penal în care a fost cercetat martorul denunțător pentru săvârșirea unor infracțiuni la regimul armelor”, se arată în comunicatul DGA.

Poliţistul a primit mandat de reţinere pentru 24 de ore şi este cercetat penal pentru luare de mită.

,, În cauză s-a reţinut în sarcina inculpatului săvârşirea infracţiunii de luare de mită, faptă prev. de art. 7, alin1, lit.c din Legea 78/2000, rap. la art. 289 alin.1 Cod penal, fiind luată măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore”, mai arată DGA.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Ziua Națională Antitutun la Bistrița

În fiecare an,  în a treia joi a lunii noiembrie este celebrată „Ziua naţională fără tutun” care are scopul de a conştientiza publicul şi decidenţii politici în legătură cu enorma povară socială .

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: